Arjan van Bruggen, gold-master fotograaf, creatief bedenker en eigenaar van gelijknamige fotostudio in ede.

Specialist, een term die alles te maken heeft met het beheersen van alle facetten, specialist is afgeleid van het woord ‘speciaal’, we weten allemaal wat dat betekent: speciaal zijn is jezelf onderscheiden, opvallen. Ik probeer dit als vakfotograaf zoveel mogelijk te doen door gebruik van bijzondere print materialen en vooral een andere kijk op fotografie, het maken van een veel zeggende foto behelst meer dan het drukken op een ontspanknop. Het gaat om het “zien” van de momenten en die vervolgens vertalen in een boeiend beeld. Wat ik heel belangrijk vindt is het contact tussen mij als fotograaf en de gefotografeerde, het is van essentieel belang voor het behalen van de beoogde resultaten. Enthousiasme, inlevingsvermogen, geduld en goede manieren is slechts een greep uit het palet van sociale vaardigheden. Naast diversen opleidingen en workshops in binnen en buitenland  en door zelfstudie heb ik veel specialistische kennis opgedaan.

Door enthousiast deel te nemen aan professionele fotowedstrijden, waar ik mijn werk kan meten aan vakbroeders, probeer ik het peil hoog te houden en mij in te zetten voor optimaal vakwerk. Ik denk dat ik voor mijzelf de mooiste en meest eervolle baan heb die je maar kunt bedenken, en ben dan ook erg gelukkig met het vertrouwen van mijn opdrachtgevers dat ik ze op een unieke manier mag vereeuwigen.

Graag tot ziens in mijn studio.

Casper Korver, fotograaf en fulltime werkzaam bij Fotostudio Arjan van Bruggen

Casper Korver, fotograaf, geboren in 1973 Na een tijdje makelaardij ging mijn passie voor beelden steeds meer aan me zelf knagen. Beelden fascineerde mij altijd al, zowel foto’s als videoclips. Als assistent ging ik Arjan in zijn werk ondersteunen, de interesse in fotografie groeide en ben de twee jarige opleiding aan de fotovakschool gaan volgen. Arjan starte zijn eigen fotostudio waar ik direct in de studio/winkel ben begonnen. In de loop der jaren heb ik enorm veel ervaring en kennis opgedaan en veel geleerd in de fotografie. Met in mijn achtergrond de makelaardij opleiding is ook deze vorm van fotografie op mijn lijf geschreven en natuurlijk de fotografie in de studio.